Tattoo Shop Zundert - Tattoo shop Stings And Kisses uit Zundert is een professionele tattoo shop
Search
Close this search box.

Over ons

WIE IS

STINGS AND KISSES

Bij Stings and Kisses ligt de lat hoog, elke tattoo moet een 10 worden. Daarvoor gaan wij uitgebreid met jou in gesprek om al je ideeen te bespreken.

Onze tattooshop is in januari 2022 geopend, met getalenteerde tattooeerders welke jaren ervaring hebben. Door ons uigebreide team kun je voor alle stijlen bij ons terecht.

Ook kun je ons regelmatig vinden op tattoo conventies. Daarnaast doen wij graag onze inspiratie op in musea en overal waar je kunst kunt vinden.

Heb je tattooplannen, kom dan bij een van onze inloopdagen; op donderdagavond of op zaterdag bij ons langs om al je plannen en mogelijkheden te bespreken. Hier zijn wij altijd aanwezig met de volledige aandacht voor jou.

OPENINGSTIJDEN

  • MA T/M ZO:                      Op afspraak
  • DO:                       18:00 - 20:00 inloop
  • ZA:                       10:00 - 17:00 inloop

OPENINGSTIJDEN

  • MA T/M ZO:               Op afspraak
  • DO:               18:00 - 20:00 Inloop
  • ZA:               10:00 - 17:00 Inloop

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Orion is geen Tatoeëerder maar een kunstenaar met veel invoelvermogen en een luisterend oor. Geeft goed advies en nazorg. Het resultaat is een prachtig monument en herinnering aan mijn meest dierbare maatje. Zeer hygienische shop en zelfs mijn oudere huid heeft niets te lijden gehad door de vakkennis van ORION. Je blijkt nooit te oud te zijn om een tatoeage mooi te vinden, er kracht uit te putten en er blij mee te zijn. Door het verhaal en het gevoel over te brengen in de TATOO heeft deze zelfs een helende kracht en maakt mij sterk Orion bedankt voor dit kunstwerk maar ook zeker voor je luisterend oor.

Samen met mijn dochter dezelfde tattoo laten zetten. Heel goed en snel geholpen door Orion! Een echte kunstenaar! Heeft een heel mooi ontwerp gemaakt om nog meer verbonden te zijn met mijn dochter en mijn overleden papa

google
Bert van Ham
mei 17, 2024

2 zeer leuke dagen gehad met Orion. Super strakke cover ups gezet met oog voor detail en luistert zeer goed naar je wensen, waardoor het ontwerp precies is wat je in gedachte had.👍👍👍

google
Jessie Beljaars
maart 27, 2024

Vanmorgen langsgeweest om een afspraak in te plannen. Orion had gelijk tijd dus werd ik snel geholpen. Fijne sfeer, vriendelijk, kundig en hygiënisch. Ik ben er ontzettend blij mee!

google
Anthony Vermeij
december 20, 2023

Jaren geleden (2018) door Orion getatoeëerd en tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij mee, we hadden als vriendengroep steen papier schaar challenge en deze heeft hij dan ook heel mooi vereeuwigd

google
Zorica Zivkovic
oktober 24, 2023

Super tevreden en mega blij met mijn recente tattoo!! Lange tijd wilde ik iets met de namen van mijn kindjes en na informatie opgevraagd te hebben bij Orion stond mijn tattoo er al gelijk binnen 4 dagen! Super service, top artist, meer dan tevreden!!! Echt een aanrader.

google
Ilse Anna Ligthart
oktober 22, 2023

Super fijn en goed geholpen door Orion! M’n eerste tattoo hier laten zetten en hij nam echt de tijd om mijn wensen te bespreken! Zeker een aanrader!

google
Astrid De bont
september 9, 2023

Vriendelijk en je wordt er goed geholpen . blij met nieuwe tattoo. Echt een aanrader

google
Linda Quirijnen
september 7, 2023

Meer dan blij!! Gister langs gegaan om wat informatie aan te vragen en 24 uur later staat mijn tattoo! Mijn “oude” tattoo bij laten werken en wat is hij vet geworden zeg! Nooit verwacht dat het zo mooi kon worden! Ook een nieuwe erbij laten zetten en ook deze is zo mooi! Strakke lijnen! Ze nemen echt de tijd voor je en het is zo’n relaxte sfeer daar! Super fijne ervaring mee en zou het iedereen aanraden! ❤️

google
Marcel Van Bijsterveld
augustus 9, 2023

Prima tatoeëerder op een mooie locatie

google
Martijn
juli 22, 2023

Geen idee. 2x proberen te bellen. En 2x was er niemand. Kan er geen zinnig iets over zeggen

google
Christa Kienen
juli 13, 2023

Super toffe aardige man Orion .top tatoeëerder .geen pijn keurige schone tattoo shop .keurige uit leg en na behandeling . Echt een aan rader Ik ga nergens anders meer heen .

google
Noa Van den broek
juni 30, 2023

100% tevreden met het resultaat! Precies wat ik wilde, enorm blij mee!

Ik wou een tatoeage voor mijn overleden moeder. Ik wist niet goed wat, behalve dan dat ik haar geboortebloem erin wou hebben en haar vingerafdruk. Na even tekenen kwam daar gelijk het perfecte ontwerp uit voor mij! Zo ontzettend meelevend, meedenkend en gezorgd voor een mooi eerbetoon aan mijn moeder. Ik kom binnenkort zeker terug en ik raad iedereen aan die een tatoeage wil om hierheen te gaan!

google
sven van hoof
mei 18, 2023

Meerdere tattoos laten zetten door Orion en hier echt super blij mee. Geweldige kwaliteit en service! Fijne shop, lekker relaxt. 1000% Een aanrader!

Vriendelijk

google
Sietske Schepers
maart 23, 2023

Mijn eerste tattoo mogen zetten bij Orion. Ontzettend te spreken over het resultaat! Hele fijne sfeer in de tattooshop, voelt gelijk als thuis. Prachtig eindresultaat. Zeker aan te raden!

google
jorg de wit
maart 10, 2023

Ik heb 3 tattoos laten zetten. 2 bij Orion en 1 bij Jeroen. Allemaal super strak en netjes. Ze nemen goed de tijd voor je en zorgen dat het perfect afgewerkt wordt. Orion heeft een ontwerp gemaakt van 2 plaatjes en dit is 1 hele dikke plaat geworden. Alle tattoos waren boven verwachting. Aanrader!Toppers!Groetjes Jorg

google
Kevin Zeijlmans
maart 8, 2023

Geweldige plek en een fantastische artiest! Relaxte sfeer, goed meegedacht en prachtig gezet. Wat een kwaliteit. Ik ga zeker terug.

google
Pleun Vriends
maart 7, 2023

2 hele mooie tatoeages laten zetten waar ik erg blij mee ben!

Tevreden klanten
0 +
Tattoo artiesten
0
Jaar ervaring
0 +
Tattoo Shop Zundert - Tattoo shop Stings And Kisses uit Zundert is een professionele tattoo shop

Onze artiesten

Tattoo Shop Zundert - Tattoo shop Stings And Kisses uit Zundert is een professionele tattoo shop
Tattoo Shop Zundert - Tattoo shop Stings And Kisses uit Zundert is een professionele tattoo shop
Tattoo Shop Zundert - Tattoo shop Stings And Kisses uit Zundert is een professionele tattoo shop
Tattoo Shop Zundert - Tattoo shop Stings And Kisses uit Zundert is een professionele tattoo shop
WhatsApp whatsapp